• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Onderhoud


Onderhoud van onze producten:

Aluminium, Houten en Lederen Jaloezieën:
Horizontale jaloezieën zijn goed te onderhouden. Men kan de lamellen met een vochtige doek zonder agressief reinigingsmiddel afnemen.

Rolgordijnen:
Indien u uw rolgordijn wilt reinigen, dan kunt u dit met een licht vochtige doek afnemen. Rolgordijnen kunnen niet in de wasmachine en kunnen niet tegen schoonmaakmiddelen. Ook mogen rolgordijnen niet gewrongen of geschrobd worden.

Lamelgordijnen:
Verticale lamellen zijn goed te onderhouden. Men kan de lamellen met een vochtige doek zonder agressief reinigingsmiddel afnemen.

Vouwgordijnen:
Alle vouwgordijnen worden gemaakt van stoffen die chemisch reinigbaar zijn. De vouwgordijnen zijn eenvoudig van het railsysteem te halen en weer te bevestigen. De wasvoorschriften staan vermeld op de stofstalen.

Plissé & honingraat plisse:
Behandeling: Plisséstoffen zijn enkelzijdig geplisseerd. Om deze vouwen in de stof goed te behouden, adviseren wij de producten dagelijks op en neer te laten en ook één maal per week de plisses geheel opgetrokken te houden gedurende een periode van een 1/2 dag, om zo de plooien in goede staat te houden. De stoffen die het meest gevoelig zijn, zijn crush, black-out en dim-out stoffen.
Reiniging: De producten zijn eenvoudig te reinigen door ze in een bad/teil met water (max. 30 graden) te dompelen.* Men mag geen (agressieve) reinigingsmiddelen gebruiken.

*Elektrische en rotatiebedieningen mogen niet in het water gedompeld worden, alleen het stofgedeelte van het product. Niet alle stoffen zijn geschikt om te wassen, hiervoor verwijzen wij u naar de pictos in de boeken die onder de stofstalen staan afgebeeld.

Linee Shade:
De Linee shade gordijnen kunnen afgenomen worden met een licht vochtige doek. Linee shades kunnen niet in de wasmachine en kunnen niet tegen schoonmaakmiddelen. Ook mogen deze gordijnen niet gewrongen of geschrobd worden. Daarnaast zijn deze gordijnen alleen telefonisch of in onze showroom te bestellen.

Terug naar home.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact