• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Aluminium blinds


Aluminium blinds op maat
Wij als topdeal leveren uitsluitend maatwerk aan jou. De aluminium blinds die je bij ons besteld worden door ons op bestelde maatvoering geproduceerd. Wij bieden je een complete collectie aluminium blinds, met kleuren uit diverse modellen en breedte lamel, 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm.

Aluminium blinds op maat gemaakt

De aluminium blinds worden voor je op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf je aluminium blinds kunt samenstellen. Wij stellen je keuze als volgt samen: Je kiest de lamelbreedte, je voert de breedte en hoogte in millimeter van de aluminium blinds, de bedieningszijde van de aluminium blinds, ladderkoord of ladderband, de afwerk koof van de bovenbak, zijgeleiding voor ramen of deuren en hierna hoef je alleen nog je voorkeur van leveren en betalen kenbaar te maken. Uiteraard hebben we wel je gegevens nodig om de aluminium blinds in bestelling te zetten. Wanneer de betaling is ontvangen zullen wij ons best doen om je order binnen 2 weken te versturen.

Hulp bij het maken van je keuze bij aluminium blinds

Om de juiste keuze te kunnen maken kan het handig zijn om eerst een kleurstaal aan te vragen van de door jou gekozen aluminium blinds bij Topdeal Raamdecoratie. Hiermee weet je zeker dat je de juiste kleurkeuze maakt. Vraag nu gemakkelijk gratis je kleurstaal aan. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag nog dezelfde dag verstuurd wordt. Ook kun je gebruik maken van ons advies team of een bezoek brengen aan onze showroom te Uden. Bestel nu je aluminium blinds of vraag je gewenste kleurstaal aan.

Aluminium blinds met ladderkoord of ladderband

Je hebt de keuze voor je aluminium blinds ladderkoord of ladderband. Ladderkoord wordt altijd in dezelfde kleur als de lamel uitgeleverd (koordstof en aluminium lamel kunnen iets verschillen in verband met verschil in materiaal), de kleur en breedte ladderband kun je zelf kiezen. De ladderbanden kunnen in de breedte 25 mm en 38 mm gekozen worden.

Bereken de prijs voor aluminium blinds op maat

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact