• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Aluminium jaloezie op maat


Aluminium Jaloezie op maat
Topdeal Raamdecoratie levert uitsluitend jaloezie op maat. De aluminium Jaloezie die je bij ons besteld, worden door ons op bestelde maatvoering geproduceerd. Wij bieden je een complete collectie aluminium jaloezie kleuren en je kunt kiezen uit diverse modellen en breedtes waaronder 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm geheel op maat.

Aluminium Jaloezie op maat gemaakt

De aluminium Jaloezie worden voor je op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf je aluminium Jaloezie kunt samenstellen. Wij stellen je keuze als volgt samen: de breedte en hoogte in de millimeter van de aluminium jaloezie, de bedieningszijde van de aluminium jaloezie, ladderkoord of ladderband, de afwerk koof van de bovenbak, zijgeleiding voor ramen of deuren.

Hulp bij het maken van je keuze aluminium Jaloezie

Om de juiste keuze te kunnen maken kan het handig zijn om eerst een kleurstaal aan te vragen van je aluminium Jaloezie bij Topdeal Raamdecoratie. Hiermee weet je zeker dat je de juiste kleurkeuze maakt. Vraag nu gemakkelijk gratis je kleurstaal aan. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag nog dezelfde dag verstuurd wordt. Ook kun je gebruik maken van ons advies team of een bezoek brengen aan onze showroom te Uden. Bestel nu je aluminium Jaloezie of vraag je gewenste kleurstaal aan.

Aluminium Jaloezie met ladderkoord of ladderband

Je hebt de keuze voor je aluminium Jaloezie ladderkoord of met ladderband. Ladderkoord wordt altijd in dezelfde kleur als de lamel uitgeleverd (koordstof en aluminium lamel kunnen iets verschillen in verband met verschil in materiaal), de kleur en breedte ladderband kun je zelf kiezen. De ladderbanden kunnen in de breedte 25 mm en 38 mm gekozen worden.

Bereken je prijs voor aluminium Jaloezie op maat

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact