• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Aluminium jaloezie


afbeelding
afbeelding

Aluminium Jaloezie 16mm Aluminium Jaloezie 25mm Aluminium Jaloezie 35mm Aluminium Jaloezie 50mm Aluminium Jaloezie 70mm

Onze collectie aluminium honingraat plisse is eigentijds en omvat een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De 70mm aluminium jaloezie is een unieke lamelbreedte, deze geeft een erg robuuste uitstraling. Voor ieder interieur en elke sfeer zijn er de bijpassende aluminium honingraat plisse. Topdeal Raamdecoratie levert je goedkope aluminium Jaloezie van A-kwaliteit.

Uitvoering
Er zijn naast de standaard aluminium jaloezie uitvoeringen, afwijkende modellen leverbaar zoals het retrosysteem, en je kunt kiezen uit ladderkoord of diverse kleuren ladderband in de breedte 25 mm of 38 mm. De aluminium honingraat plisse zijn leverbaar in 16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm. Optioneel kunnen de 50 en 70mm aluminium honingraat plisse worden uitgevoerd met meer dan 30 kleuren ladderband.
Indien je hulp of advies nodig hebt voor het kiezen van de juiste aluminium jaloezie, neem dan contact met ons op, voor telefonisch advies, een bezoek bij je thuis of in onze showroom in Uden.

Bediening
De aluminium honingraat plisse worden uitgevoerd met bedieningskoord en/of tuimelstang. De aluminium honingraat plisse kunnen ook met mono of elektrische bediening worden uitgevoerd. Bij elektrische aluminium jaloezie is het echter niet mogelijk voor ladderband te kiezen, elektrische bediening wordt uitgevoerd met ladderkoord.

Systemen
Naast de standaard boven en onderlijst, kunnen de 50 en 70mm aluminium honingraat plisse uitgevoerd worden met houten onderlijst in combinatie met houten sierkoof of retro bedieningssysteem.

Toepassing
Horizontale aluminium honingraat plisse kunnen naast normale raamsituaties worden toegepast voor trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor badkamers.

Bekijk onze collectie aluminium Jaloezie online.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact