• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Aluminium jaloezieŽn op maat


Aluminium jaloezieën op maat
Topdeal Raamdecoratie levert uitsluitend jaloezieën op maat. De aluminium jaloezieën die je bij ons besteld worden door ons op maat geproduceerd. Wij bieden je een complete collectie aluminium jaloezieën op maat in diverse kleuren en maten. Je kiest alleereerst het type lamel, je hebt dan de keuze uit 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm, waarna je later kunt kiezen voor een diversiteit aan kleuren en extra mogelijkheden. De aluminium jaloezieën op maat zijn dan ook voor iedereen en overal geschikt. Zelfs in de badkamer, vraag naar onze badkamerkwaliteit jaloezie bij een van onze verkopers.

Aluminium jaloezieën op maat gemaakt

De aluminium jaloezieën worden voor je op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf je aluminium jaloezie kunt samenstellen. Wij stellen je keuze als volgt samen: Je begint met het kiezen van de juiste lamelbreedte, je voert de breedte en hoogte in millimeters in van de aluminium jaloezieën, de bedieningszijde van de aluminium jaloezie, ladderkoord of ladderband, de afwerk koof van de bovenbak, zijgeleiding voor ramen of deuren.

Hulp bij het maken van je keuze aluminium jaloezieën

Om de juiste keuze te kunnen maken kan het handig zijn om eerst een kleurstaal aan te vragen van je aluminium jaloezieën op maat bij Topdeal Raamdecoratie. Hiermee weet je zeker dat je de juiste kleurkeuze maakt. Vraag nu gemakkelijk gratis je kleurstaal aan. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag nog dezelfde dag verstuurd wordt. Ook kun je gebruik maken van ons advies team of een bezoek brengen aan onze showroom te Uden. Bestel nu je aluminium jaloezieën op maat of vraag je gewenste kleurstaal aan.

Aluminium jaloezieën met ladderkoord of ladderband
op maat
Je hebt de keuze voor aluminium jaloezieën op maat met ladderkoord of ladderband. Ladderkoord wordt altijd in dezelfde kleur als de lamel uitgeleverd (koordstof en aluminium lamel kunnen iets verschillen in verband met verschil in materiaal), de kleur en breedte ladderband kun je zelf kiezen. De ladderbanden kunnen in de breedte 25 mm en 38 mm gekozen worden. Door de keur aan mogelijkheden kun je geheel naar eigen smaak en wens de aluminium jaloezieën op maat bestellen.

Bereken je prijs voor aluminium jaloezieën op maat

 

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact