• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Houten JaloezieŽn


afbeelding
afbeelding

                                          Houten Jaloezie 50mm                                                           Houten Jaloezie 70mm

De collectie houten Jaloezieën is afgestemd op de laatste interieurtrends. De houten jaloezie collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten. Topdeal Raamdecoratie levert u goedkope houten jaloezieën van A-kwaliteit. Haal warmte in huis met houten jaloezieën.

Uitvoering
De houten jaloezieën zijn leverbaar in de lamelbreedte 50 mm en binnenkort ook verkrijgbaar in 70mm.
Indien u hulp of advies nodig heeft, neem dan contact met ons op, voor telefonisch advies, een bezoek bij u thuis of in onze showroom.

Kleuren
We bieden u de kleuren wit (bij benadering RAL 9010), gebroken wit (bij benadering RAL 9001) en zwart. Voor de volledige collectie jaloezieen kunt u contact met ons opnemen en een bezoekje brengen aan onze showroom of gebruikmaken van ons verkoopteam die graag bij u langskomt.

Bediening
De houten jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoorden. De houten jaloezieën kunnen ook met elektrische bediening worden uitgevoerd. Bij elektrische bediening is het echter niet mogelijk voor ladderband te kiezen, elektrische bediening wordt uitgevoerd met ladderkoord.

Accessoires
De houten jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoorden. Optioneel leverbaar met verschillende kleuren ladderband. Ook in contrasterende kleur leverbaar dat perfect aansluit op uw interieur.

Systemen
De houten jaloezieën worden geleverd met een bovenprofiel dat afgewerkt wordt door een houten sierkoof. Optioneel zijn de jaloezieën leverbaar met een retro systeem. Dit authentieke mechaniek, dat verbonden wordt door twee houten bovenprofielen is leverbaar in de kleur bronze of aluminium.

Toepassing
Houten & lederen jaloezieën geven uw interieur een warme luxe uitstraling. Het is toepasbaar voor rechte ramen in moderne en klassieke interieurs. Voor badkamers adviseren wij aluminium jaloezieën.

Klik hier voor Houten Jaloezieën.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact