• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Nieuws


1 oktober 2014
Oktober woonmaand het is dan ook tijd voor een inspirerende nieuwsbrief. De volgers van onze nieuwsbrief ontvangen dan ook binnenkort een mailing met prachtige acties, nieuwtjes en inspirerende beelden.

12 juli 2014
Prettige vakantie allemaal, topdealplaza blijft de gehele zomer open en bereikbaar.

1 juni 2014
Na een geslaagde opening en een heleboel nieuwe klanten gaan we de zomer tegemoet. Heeft u nog plannen om binnenkort zonwering en/of raamdecoratie aan te schaffen kom dan gezellig bij ons langs. Houd er rekening mee dat er een iets langere levertijd is ivm het vakantierooster van onze producent.

17 mei 2014
Vandaag onze officiele opening, onder het genot van een hapje en een drankje vertellen wij u graag wat wij te bieden hebben en uiteraard ook spetterende aanbiedingen.

9 oktober 2013
Vraag gratis stalen aan van al onze producten! Aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, stoffen jaloezieën, plissés, honingraat plisse, vouwgordijnen, rolgordijnenlamelgordijnen en vertical strings, ons verkoopteam zit voor u klaar. We onsteunen u graag met uw bestelling, dit kan telefonisch maar u kunt ook kiezen voor advies aan huis of een bezoekje aan onze showroom te Uden. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Gratis stalen raamdecoratie!

1 oktober 2013
Vol trots kunnen wij u mededelen dat Topdeal Raamdecoratie is verhuisd! Ons nieuwe adres is Loopkantstraat 18b te Uden. We nodigen u van harte uit in onze showroom, waar u uzelf kunt laten inspireren en adviseren. De volledige collecties liggen voor u klaar! 

18 september 2013
Nederland kiest steeds vaker voor plissé gordijnen en honingraat plisse gordijnen. De laatste 3 maanden hebben we een ongekend hoog aantal plissés en honingraat plisse mogen leveren. Nu de vakantieperiode voorbij is, zien we de aantallen met de week stijgen. We weten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs te behouden en dat wordt opgepakt door onze klanten. Plissés en honingraat plisse van Topdeal Raamdecoratie is de beste keuze!

29 mei 2013

Topdeal Raamdecoratie krijgt meerdere keren per dag de vraag of de prijzen van bijvoorbeeld honingraat plisse gordijnen, plissé gordijnen, aluminium jaloezieën en houten jaloezieën wel kloppen. Ja zeker kloppen deze prijzen! Topdeal Raamdecoratie heeft voor u de beste deals voor aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, stoffen jaloezieën, honingraat plisse gordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, lamelgordijnen en vertical strings. Bestel nu en laat u ook nog eens verrassen door de absolute topkwaliteit! 

24 mei 2013
Wegens onze succesvolle actie 'gratis controlemeting vanaf 5 stuks raamdecoratie producten' hebben we besloten de actie voort te zetten in juni. Tot en met 30 juni aanstaande gratis controlemeting vanaf 5 stuks aluminium jaloezieën, stoffen jaloezieën, houten jaloezieën, plissé gordijnen, honingraat plisse gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en vertical strings. Neem contact met ons op voor de actie gratis controlemeting vanaf 5 stuks.

21 mei 2013
Nog 10 dagen gratis controlemeting vanaf 5 stuks door geheel Nederland. Maak nu nog gebruik van de gratis controlemeting vanaf 5 stuks!

Mei 2013
Nu Lente actie: In de maand mei, gratis controlemeting voor al uw raamdecoratie vanaf 5 stuks !!!

27 april 2013
Reactie klant: 'De jaloezieën zijn vandaag binnengekomen. Meteen met van Roosmalen senior opgehangen. Dit was inderdaad een makkelijk verdiende €125,- ! Ze zijn erg mooi; we zijn tot nu toe erg tevreden. Bedankt voor de service en de mooie jaloezieën. 
Groet, 
Inge en Remko 

27 april 2013
Steeds meer klanten kiezen voor plissé gordijnen of honingraat plisse gordijnen met elektrische bediening van Somfy. Elektrisch bedienbare plissé of honingraat plisse gordijnen geven gemak en met één druk op de knop bewegen je plissé of honingraat plisse gordijnen naar de gewenste stand. Perfecte oplossing voor bijvoorbeeld slaapkamers of de woonkamer. Elektrische plissé of honingraat plisse gordijnen met een Somfy motor van Topdeal Raamdecoratie geven u comfort en een perfecte uitstraling.

4 maart 2013
Witte stoffen jaloezieën met wit ladderband
Mevrouw Krikken te Hoogeveen: 'Ik wil Topdeal Raamdecoratie bedanken voor het leveren van de mooie witte stoffen jaloezieën met wit ladderband. Vandaag geleverd gekregen en ze hangen al, helemaal top! We zijn erg blij, het huis wordt gelijk een stuk knusser! 

29 maart 2013
Plissé gordijnen

De heer Picauly te Deventer: 'We hebben vanochtend onze plisse gordijnen binnen gekregen! Echt Top!!! Hierbij nog een bestelling.'

Namens Topdeal Raamdecoratie hartelijk dank voor de leuke reactie op de geleverde plissés!

Topdeal Raamdecoratie is officieel dealer van Velux

'Topdeal Raamdecoratie is officieel dealer van Velux en voert de volledige Velux collectie. Ook op het dealerschap van Velux zijn wij uitermate trots', aldus Marco Schakenraad, directeur van Topdeal Raamdecoratie. Vervolgd met: 'Bijna iedere woning heeft wel een Velux dakraam wat voorzien moet worden van de juiste raamdecoratie, daar hebben we met het dealerschap van Velux, alle passende oplossingen voor. Neem dus gerust contact op met Topdeal Raamdecoratie voor de Velux raamdecoratie, wij bieden het tegen de beste prijzen!'

Topdeal Raamdecoratie is officieel dealer van Verano

23 maart 2013
Topdeal Raamdecoratie is officeel dealer van Verano en voert de volledige Verano collectie. Stefan van Boxmeer, directeur van Topdeal Raamdecoratie: 'Topdeal Raamdecoratie is er trots op officiële dealer van Verano te zijn en heeft met Verano een buitengewoon prettige samenwerking. Topdeal Raamdecoratie kan mede door de professionele aanpak van Verano verder groeien en één van de voornaamste aanbieders van raamdecoratie op het internet blijven!'

23 maart 2013
Tijdelijk kan Topdeal Raamdecoratie u geen Duo rolgordijns leveren. Wij hopen u snel weer van Duo rolgordijns te kunnen voorzien. Bedankt voor uw begrip! 

20 maart 2013
De aluminium jaloezieën, houten jaloezieën en stoffen jaloezieën worden vanaf heden geleverd met een transportbeveiliging. Deze transportbeveiliging houdt in dat de tuimelkoorden extra vastgezet worden, om te voorkomen dat deze van het katrol afschieten bij transport. Met deze kwaliteitsslag voor de aluminium jaloezieën, houten jaloezieën en stoffen jaloezieën zijn wij zeer content, omdat we hiermee de afwijkingen tot 0% terugbrengen. Vergeet de beveiligingssticker en karton niet te verwijderen voordat u de jaloezieën gaat ophangen! Topdeal Raamdecoratie is de enige die dit zo verzorgd en daar zijn we heel trots op! 

19 maart 2013
Topdeal Raamdecoratie wenst Sebastian Schuurmans van een fijne verjaardag!

19 maart 2013
Vacature Verkoop-binnendienst bij Topdeal Plaza.
Door de sterke groei en de nieuwe plannen van Topdeal Plaza, zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij spontaan, positief ingesteld en beschik je over commerciële vaardigheden, neem dan contact met ons op en vraag naar Marco Schakenraad voor de vacature Verkoop-binnendienst medewerk(st)er.

Als Verkoop-binnendienst medewerk(st)er houd je je met name bezig met Verkoopondersteuning, Aftersales, Orderverwerking, Internetmarketing en administratie. Je komt in een heel leuk en enthousiast team terecht en je werkplek is in Veghel met een werkweek van ongeveer 32 uur. We hopen je graag te verwelkomen!

18 maart 2013
Dat we nieuw in ons pakket de complete collectie rolgordijnen aanbieden wordt zeer gewaardeerd door ons klanten. De afgelopen week zijn de rolgordijnen de meest aangevraagde raamdecoratie. Neem gerust een kijkje naar onze rolgordijnen.

18 maart 2013
Topdeal Zonwering heeft zijn hernieuwde webshop gelanceerd. Kijk hier voor de nieuwe scherpe aanbiedingen van zonneschermen, verandadaken, terrasoverkappingen, rolluiken, screens en horren, u zult versteld staan van onze prijzen.

17 maart 2013
De collectie stoffen jaloezieën is verder uitgebreid. Bekijk nu de nieuwe stoffen jaloezieën en bepaal uw keuze. U kunt ook een staal aanvragen van meerdere stoffen jaloezieën om uw kleur te bepalen. Tevens staat ons advies team altijd voor u klaar om u vanuit uw eigenhuis te voorzien van het juiste advies stoffen jaloezieën en meten we uw stoffen jaloezieën graag voor u in. Stoffen jaloezieën van Topdeal Raamdecoratie, een goede keuze!

15 maart 2013
Topdeal Raamdecoratie is uw raamdecoratie specialist. Bekijk onze raamdecoratie online, vraag ons advies team bij u thuis om advies of kom langs in onze showroom voor raamdecoratie ideeën en advies. Het Topdeal Raamdecoratie Advies Team staat altijd voor u klaar!

8 maart 2013
Steeds meer klanten kiezen ervoor de raamdecoratie producten door Topdeal Raamdecoratie te laten inmeten. Topdeal Raamdecoratie verzorgt het inmeten (controleming) graag voor u. Twijfel dus niet en neem hiervoor gerust contact met ons op! Topdeal Raamdecoratie staat altijd voor u klaar!

6 maart 2013
Referentie Topdeal Raamdecoratie: Heel erg bedankt voor de geweldige afhandeling van onze opdracht door Topdeal Raamdecoratie tot het plaatsen van de jaloezieën. Wij zijn zeer tevreden. Vakkundige opgehangen, waarover wij zeer zijn te spreken. Fam. Wuyster

6 maart 2013
Referentie Topdeal Raamdecoratie: Zo maar een mailwisseling tussen klant en adviseur van Topdeal Raamdecoratie: 'Hoi Marcel, Het is gelukt! Boren in de tegels ging goed met een ijzerboortje. Ik heb spanning op de kabels gezet en daarmee blijft hij goed hangen zoals je al zei. Bedankt voor de goede zorgen!' Daar doen we het voor! Mocht je (telefonische) ondersteuning nodig hebben bij de montage van de bestelde producten, geen probleem, wij helpen u heel graag! 

6 maart 2013
In 2013 hebben we al een ongekend hoog aantal Vertical Strings verkocht. Topdeal Raamdecoratie is er trots op dat ze ook met de Vertrical Strings de goedkoopste van Nederland zijn! 

5 maart 2013
Steeds meer klanten kiezen voor het retrosysteem bij houten jaloezieën. Dit authentieke mechaniek, dat verbonden wordt door twee houten bovenprofielen is leverbaar in de kleur bronze of aluminium. 

1 maart 2013
Kleuren houten jaloezieën
We bieden u de kleuren wit (bij benadering RAL 9010), gebroken wit (bij benadering RAL 9001) en zwart. Voor de volledige collectie kunt u contact met ons opnemen en een bezoekje brengen aan onze showroom of gebruikmaken van ons verkoopteam die graag bij u langskomt.

27 februari 2013
Topdeal Raamdecoratie komt binnenkort met nieuwe kleuren houten jaloezieën. De trendkleuren taupe en bruin, allebei van licht naar donker, komen eraan! Onze webshop biedt de standaard kleuren aan, maar wilt u kiezen uit onze volledige collectie, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom of kunt gebruik maken van het adviesteam van Topdeal Raamdecoratie.

27 februari 2013
Er is steeds meer vraag naar Stoffen Jaloezieën en daar zijn we bij Topdeal Raamdecoratie zeer content mee! Veel extra bestellingen vanuit onze webshop, maar ook vanuit de showroom. Een paar leuke reacties van onze klanten: 'Het kijkt zo zacht weg', 'straalt zoveel rust uit', 'oogt zo schoon'. Kom ook eens een kijkje nemen in onze showroom of bestel lekker gemakkelijk in deze webshop. Een staalaanvraag is zo gedaan en onze verkoopadviseurs staan altijd voor u klaar en komen ook graag naar u toe. Stoffen Jaloezieën van Topdeal Raamdecoratie.

19 februari 2013
Per direct leveren we houten jaloezieën in kleur wit tot een breedte van 3000 mm! Voor bestellingen van afmetingen tussen 2600 en 3000 mm, neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

31 januari 2013
Onlangs heeft Topdeal Raamdecoratie een nieuw product toegevoegd: STOFFEN JALOEZIEËN !! Prachtig product! In vergelijking met houten jaloezieën kijken de stoffen jaloezieën iets 'zachter' weg. Kijk nu op stoffen jaloezieën en laat je verrassen.

25 januari 2013
2012 is weer zeer positief afgesloten. Met name de aluminium jaloezieën 50 mm, de houten jaloezieën 50 mm, plissés en honingraat plisse zijn de succesvolste producten gebleken van 2012. De absolute winnaar zijn de houten jaloezieën!

7 december 2012
Met trots kunnen wij melden dat Topdeal Raamdecoratie wederom uitbreidt met een nieuwe verkoopadviseur. Danielle van der Vegt gaat ons verkoopteam versterken en daar zijn wij heel blij mee. Enerzijds omdat Danielle een absolute versterking is voor ons team, anderzijds was er behoefte aan versterking door het doorlopend succes van Topdeal Raamdecoratie.

12 oktober 2012
Topdeal Raamdecoratie voert sinds kort de Duo rolgordijn, ook wel Facetlight of Duoroll genoemd. De Duo rolgordijn is een super mooi product, waar veel vraag naar is. De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale transparante en semi transparante banen. Hierdoor krijgt u een speelse lichtinval, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting. Topdeal Raamdecoratie levert u de beste kwaliteit Duo rolgordijns tegen de beste prijs!

27 september 2012
Steeds meer klanten kiezen voor advies aan huis. Dit in combinatie met onze scherpe prijzen, zorgt ervoor dat het succes van Topdeal Raamdecoratie met de dag groeit. Onze verkopers rijden dagelijks door geheel Nederland en België en voorzien onze klanten van het juiste advies. Twijfel dus niet en maak ook gebruik van ons advies en controlemetingen.

5 september 2012
Topdeal Raamdecoratie breidt uit met weer een nieuwe adviseur. Marcel Voets treedt toe aan het verkoopteam en zal zich dagelijks bezig gaan houden met het adviseren van onze klanten.

Marcel is een zeer enthousiaste en ambitieuze kerel van 40 jaar oud. Marcel: "Sinds 3 september 2012 ben ik werkzaam voor Topdealplaza als Verkoopadviseur. Wat ik geweldig vind, is dat ik met een topproduct aan de slag kan gaan en dat ook nog eens tegen een hele goede prijs. Het motto van Topdealplaza, 'de beste kwaliteit tegen de beste prijs', staat mij erg aan. Ik kan dan ook niet wachten om onze klanten te voorzien van advies!

1 mei 2012
Topdealplaza.nl verwelkomt per 22 mei aanstaande Sebastian Schuurmans als nieuwe medewerker. Sebastian zal zich bezig gaan houden met Verkoop Binnendienst, met als voornaamste taak het beheren van de showroom. 

Sebastian is een leuke enthousiaste kerel en past perfect binnen de groep. Hij heeft meer dan 10 jaar werkervaring in de zonwering- en raamdecoratie branche en heeft zich de laatste jaren beziggehouden met de verkoop van overkappingen/ramen/kozijnen. Kortom, we trekken hiermee veel kennis aan en we hebben de overtuiging dat Sebastian een zeer goede aanvulling is voor Topdealplaza.nl.

Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe baan!

1 december 2011
Het jaar is nog niet voorbij, maar Marco Schakenraad en Stefan van Boxmeer van Topdeal Plaza kunnen niet anders dan concluderen dat 2011 een Top(deal) jaar is voor Topdeal Raamdecoratie. Het concept: dagelijks de goedkoopste van Nederland zijn met het A-merk Verano, met full service en hoogwaardige kwaliteit is ronduit een succes! Voeg daarbij de controlemeting, ongekend snelle levertijden, montage en een flinke dosis enthousiasme en je hebt Topdeal Raamdecoratie.

1 december 2011
Op verzoek van de klanten van Topdeal Raamdecoratie hebben we ons online ladderband aanbod ten behoeve van de Houten Jaloezieën uitgebreid naar vijf kleuren. Vanzelfsprekend heeft u het totale ladderbandpakket tot uw beschikking, mocht de gewenste kleur er niet bij zitten, neem dan contact met ons op.

afbeelding

Feestelijke opening Topdeal Plaza

VEGHEL – TopdealPlaza.nl opent zaterdag een showroom in Veghel. De succesvolle webwinkel waar zonweringen, hekwerken, raamdecoraties, laminaat en gietvloeren te verkrijgen zijn, wil haar pijlen ook op de lokale markt richten.

Stefan van Boxmeer en Marco Schakenraad, eigenaren van TopdealPlaza.nl

“Iedereen is zaterdag welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom”, vertellen Stefan van Boxmeer en Marco Schakenraad. Een kleine drie jaar geleden begonnen de ondernemers met het aanbieden van de producten op internet. “We bieden gerenommeerde A-merken aan tegen de scherpste prijzen. Zo hebben we hekwerken van Betafence, gietvloeren van DRT, binnen- en buitenzonwering van Verano en diverse A-merken laminaat in ons assortiment. Doordat we grootschalig inkopen, profiteren onze klanten van lage prijzen”, leggen de eigenaren uit. “We streven er dagelijks naar de goedkoopste te zijn in ons segment.” In de showroom zijn alle producten van TopdealPlaza.nl te zien, buiten staan de hekwerken opgesteld. “We willen op deze manier het gezicht achter de webwinkel laten zien. Er staat een enthousiast team klaar dat particulieren en ondernemingen voorziet van het juiste advies bij het maken van een keuze.” TopdealPlaza.nl heeft een actieve houding ten opzichte van haar klanten. “We komen gratis inmeten en zorgen voor een snelle levering en installatie van onze producten. Dat doen we door heel Nederland.”
Meer informatie is te vinden op www.topdealplaza.nl. Voor een bezoek aan de showroom dient een afspraak gemaakt te worden via tel. 0900 - 777 66 60.


Op 5 november 2011 opent Topdeal Plaza haar nieuwe showroom!! U bent van harte welkom op de Rembrandtlaan 4 te Veghel.

4 oktober 2011
Alle voorbereidingen voor de opening morgen van onze nieuwe showroom zijn afgerond. We zijn er klaar voor om iedereen te ontvangen en samen het glas te heffen op de volgende stap van TopdealPlaza.nl.

1 november 2011
Topdeal Raamdecoratie is in samenwerking met haar hofleverancier Verano een pilot gestart voor het transport van alle producten. Speciaal voor Topdeal Raamdecoratie heeft Verano een transportnetwerk opgezet, zodat we 100% kwaliteit kunnen garanderen met de levering van onze producten.

6 oktober 2011
Vanaf vandaag zijn de Houten Jaloezieën nog eens in prijs verlaagd! Bij Topdeal Raamdecoratie betaalt u de laagste prijs voor de houten jaloezieën. Voer uw maten in en laat u verrassen! U heeft de houten jaloezieën binnen 10 werkdagen in huis!

1 oktober 2011
Nieuw fotomateriaal van onze collectie vouwgordijnen. Bekijk nu de kleuren!

10 mei 2011
De nieuwe collectie Houten Jaloezieën staat nu online! Bekijk snel uw voordeel als u de Houten Jaloezieën bestelt bij Topdeal Raamdecoratie. U heeft ze binnen 10 werkdagen in huis!

24 april 2011
Topdeal Raamdecoratie komt met een nieuwe collectie Houten Jaloezieën !! A-kwaliteit en nergens zo goedkoop verkrijgbaar! LEVERTIJD BINNEN 10 WERKDAGEN !!

23 maart 2011
Al 34 dagen op rij wordt er minimaal 1 aluminium jaloezie per dag besteld. Klanten blijven enthousiast over onze aanbiedingen van de aluminium jaloezieën. Topdeal Raamdecoratie blijft de goedkoopste aanbieder van aluminium jaloezieën!

1 maart 2011
Topdeal Raamdecoratie sluit de eerste twee maanden van 2011 af met een super omzet. Onze formule 'A-merk Raamdecoratie voor de laagste prijzen, zonder in te boeten op kwaliteit' is een groot succes, aldus Marco Schakenraad. We hebben voldaan aan onze hoogwaardige kwaliteit en onze tevredenheidscontrole toont uitsluitend positieve reacties, voegt Stefan van Boxmeer er aan toe.

Onderstaand een overzicht van onze best verkochte producten, van hoog naar laag:
1. Aluminium jaloezieën
2. Vouwgordijnen
3. Plissés
4. Houten jaloezieën
5. Facetlight / Multishades
6. Rolgordijnen
7. Vertical Strings
8. Lamelgordijnen
9. Lederen jaloezieën

28 februari 2011
Binnenkort hebben we nieuw fotomateriaal voor de vouwgordijnen. Met betere foto's proberen we een nog beter en realistisch beeld te creëren van onze goedkope vouwgordijnen van A-merk kwaliteit. De collecite die we gaan presenteren zal opgesplitst zijn uit transparante vouwgordijnen, semi-transparante vouwgordijnen en verduisterende vouwgordijnen.

25 februari 2011
De houten jaloezieën in de privacy uitvoering is een groot succes. Het is een goedkoper model dan de normale houten jaloezieën in verband met een ander productieproces, echter worden ze door de meeste klanten zeer goed ontvangen. De houten jaloezie privacy biedt nog meer verduistering dan de standaard modellen, doordat er geen ponsgaatjes in zitten. Lees meer..

18 februari 2011
De directie van Topdeal Plaza, Marco Schakenraad en Stefan van Boxmeer vertrekken dit weekend naar Italië om nieuwe producten op het gebied van binnen- en buitenzonwering te bekijken. Met name de orriëntatie op veranda's en raamdecoraties staan op de planning. We hopen u binnenkort nieuwe producten te mogen presenteren.

14 februari 2011
Onderzoek wijst uit dat Topdeal Raamdecoratie de goedkoopste vouwgordijnen aanbiedt van A-kwaliteit. Goedkope vouwgordijnen van topkwaliteit met de juiste service. We horen het veel terug van onze klanten en zijn daar erg trots op. Kies uit onze collectie of neem contact met ons op voor de uitgebreide collectie, we komen graag bij u langs en terwijl u de juiste goedkope vouwgordijnen van topkwaliteit uitkiest, voeren wij direct gratis een controlemeting uit.

13 februari 2011
Binnenkort wordt het fotomateriaal van de vouwgordijnen vernieuwd. We doen er alles aan onze producten zo goed mogelijk te presenteren, zodat u vanaf u 'luie stoel' gemakkelijk uw keuze kunt maken.

5 februari 2011
De goedkoopste kwaliteit Houten Jaloezieën 50 mm vanaf nu bij Topdeal Raamdecoratie. We introduceren de houten jaloezie 50 mm in de Privacy-uitvoering. Kijk snel in onze winkel, kies uw favoriete kleur en voorzie nu uw huis op de goedkoopste manier van kwaliteit houten jaloezieën.

1 februari 2011
Nederland gaat voor houten jaloezieën. Een goede tweede is plissé. De afgelopen weken zijn er een ongekend aantal staalaanvragen gedaan en de meeste hebben we om kunnen zetten in opdrachten.

28 januari 2011
Topdeal Raamdecoratie bezoekt dit weekend Interio 2011 te Gent, vakbeurs voor interieurdecoratie en huislinnen. Topdeal Raamdecoratie is innovatief en we proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van onze klant. Het bezoeken van vakbeursen vergroot nog meer onze kennis.
 

27 januari 2011
Topdeal Raamdecoratie presenteert zichzelf op de weg.

24 januari 2011
GRATIS inmeten door Topdeal Raamdecoratie!!
Als u door Topeal Raamdecoratie laat inmeten en u geeft direct opdracht, laten wij de inmeetkosten vervallen. Maak nu gebruik van deze TOPDEAL-Aanbieding!

17 januari 2011
Op 13 januari jl. heeft Topdeal Raamdecoratie een grootschalige mailing verzorgd. Afgelopen weekend regende het prijsaanvragen en bestellingen.

12 januari 2011
La Place opent een grote nieuwe vestiging op de Zorgboulevard te Rotterdam. Topdeal Raamdecoratie gaat twee verdiepingen, zo'n 80 grote ramen, voorzien van rolgordijnen en vouwgordijnen.

11 januari 2011
La Place en Topdeal Raamdecoratie werken inmiddels intensief samen. Inmiddels zijn 4 vestigingen voorzien van nieuwe vouwgordijnen en jaloezieën.

3 januari 2011
Topdeal Plaza opent vandaag officieel haar nieuwste webwinkel Topdealraamdecoratie.nl !!
Het nieuwe jaar kan niet mooier beginnen! We nodigen iedereen uit vanaf vandaag zijn of haar voordeel te doen met onze producten.

1 januari 2011
Topdeal Raamdecoratie wenst je een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact