• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Rolgordijnen op maat


Rolgordijnen op maat, maatwerk rolgordijnen
Topdeal Raamdecoratie levert uitsluitend maatwerk. De rolgordijnen die je bij ons besteld worden door ons op bestelde maatvoering geproduceerd. Wij bieden je diverse kleuren in semi-transparante en verduisterende stof. Daarnaast kun je kiezen uit diverse modellen zoals cassette of opensysteem. Als afwerking kun je de gewenste zijgeleiding kiezen.

Rolgordijnen op maat gemaakt

De rolgordijnen worden voor je op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf het rolgordijn kunt samenstellen. Wij stellen je keuze als volgt samen: de breedte en hoogte in millimeters van het rolgordijn op maat, de bedieningszijde van het rolgordijn op maat, het type systeem en de kleur van het systeem en eventueel de type zijgeleiding.

Hulp bij uw keuze rolgordijn

Om de juiste keuze te kunnen maken kan het handig zijn om eerst een kleurstaal aan te vragen van je rolgordijn bij Topdeal Raamdecoratie. Hiermee weet je zeker dat je de juiste kleurkeuze maakt. Vraag nu gemakkelijk gratis je kleurstaal aan. Wij zorgen ervoor dat jouw aanvraag nog dezelfde dag verstuurd wordt. Ook kun je gebruik maken van ons advies team of een bezoek brengen aan onze showroom te Uden. Bestel nu je rolgordijn of vraag je gewenste kleurstaal aan.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact