• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Rolgordijnen


afbeelding

                       Rolgordijn Standaard          Rolgordijn in cassette


De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. Het ruime kleur pallet, die je kunt afstemmen bij ieder interieur en zijn leverbaar in verschillende transparante en verduisterende kwaliteiten. Topdeal Raamdecoratie levert je goedkope rolgordijnen van A-kwaliteit.

Uitvoering
De rolgordijnen zijn in zes verschillende modellen uitvoerbaar. Met de traditionele montage steunen, het montage profiel of luxe cassette of dakraam varianten.
Indien je hulp of advies nodig hebt, neem dan contact met ons op, voor telefonisch advies, een bezoek bij je thuis of in onze showroom.

Accessoires
Maak je rolgordijn uniek door het uit te voeren met een schulprand, zeilringen, houten of aluminium onderlijst, of kristal accessoires.

Systeem kleuren
De systemen van de rolgordijnen zijn uitvoerbaar in een vijftal warme of tijdloze kleuren, zodat deze perfect aansluiten op je kozijn.

Bediening
Standaard wordt de rolgordijnen geleverd met een kettingbediening. De rolgordijnen zijn optioneel leverbaar met een veermechanisme of elektrische bediening.

Toepassing
Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecombineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. Alleen voor de badkamer zijn een beperkt aantal stoffen geschikt. Ook voor dakramen toepasbaar.

Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen en haar mogelijkheden.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact