• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Stoffen blinds


Stoffen blinds op maat
Topdeal Raamdecoratie levert uitsluitend maatwerk. De stoffen blinds die je bij ons besteld worden door ons op bestelde maatvoering geproduceerd. Wij bieden je een complete collectie kleuren en je kunt kiezen uit diverse modellen met een lamelbreedte van 50 mm.

Stoffen blinds op maat gemaakt

De stoffen blinds worden voor je op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf je favoriete stoffen blinds kunt samenstellen. Wij stellen je keuze als volgt samen: de breedte en hoogte in millimeters van de stoffen blinds, de bedieningszijde van de stoffen blinds, ladderkoord of ladderband, de afwerk koof van de bovenbak, zijgeleiding voor ramen of deuren.

Hulp bij je keuze stoffen blinds

Om de juiste keuze te kunnen maken kan het handig zijn om eerst een kleurstaal aan te vragen van je stoffen blinds bij Topdeal Raamdecoratie. Hiermee weet je zeker datje de juiste kleurkeuze maakt. Vraag nu gemakkelijk gratis je kleurstaal aan. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag nog dezelfde dag verstuurd wordt. Ook kun je gebruik maken van ons advies team of een bezoek brengen aan onze showroom te Uden. Bestel nu je stoffen blinds of vraag de gewenste kleurstaal aan.

Stoffen blinds met ladderkoord of ladderband

Je hebt de keuze voor stoffen blinds met ladderkoord of ladderband. Ladderkoord wordt altijd in dezelfde kleur als de lamel uitgeleverd (koordstof en stoffen lamel kunnen iets verschillen in verband met verschil in materiaal), de kleur en breedte ladderband kun je zelf kiezen. De ladderbanden kunnen in de breedte 25 mm en 38 mm gekozen worden.

Bereken je prijs voor stoffen blinds op maat.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact