• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Stoffen jaloezieŽn op maat


Stoffen jaloezieën op maat
Topdeal Raamdecoratie levert uitsluitend maatwerk. De stoffen jaloezieën die je bij ons besteld worden door ons op bestelde maatvoering geproduceerd. Wij bieden je een complete collectie kleuren en je kunt kiezen uit diverse modellen met een lamelbreedte van 50 mm.

Stoffen jaloezieën op maat gemaakt

De stoffen jaloezieën worden voor je op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf de stoffen jaloezie kunt samenstellen. Wij stellen je de keuze als volgt samen: de breedte en hoogte in de millimeter van de stoffen jaloezieën, de bedieningszijde van de stoffen jaloezie, ladderkoord of ladderband, de afwerk koof van de bovenbak, zijgeleiding voor ramen of deuren.

Hulp bij het maken van je keuze stoffen jaloezie

Om de juiste keuze te kunnen maken kan het handig zijn om eerst een kleurstaal aan te vragen van je stoffen jaloezie bij Topdeal Raamdecoratie. Hiermee weet je zeker dat je de juiste kleurkeuze maakt. Vraag nu gemakkelijk gratis je kleurstaal aan. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag nog dezelfde dag verstuurd wordt. Ook kun je gebruik maken van ons advies team of een bezoek brengen aan onze showroom te Uden. Bestel nu je stoffen jaloezieën of vraag de gewenste kleurstaal aan.

Stoffen jaloezieën met ladderkoord of ladderband

Je hebt de keuze voor je stoffen jaloezie ladderkoord of ladderband. Ladderkoord wordt altijd in dezelfde kleur als de lamel uitgeleverd (koordstof en stoffen lamel kunnen iets verschillen in verband met verschil in materiaal), de kleur en breedte ladderband kun je zelf kiezen. De ladderbanden kunnen in de breedte 25 mm en 38 mm gekozen worden.

Bereken je prijs voor stoffen jaloezieën op maat.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact