• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Vertical strings op maat


Vertical Strings op maat

De nieuwe rage op het gebied van zonwering en raamdecoratie zijn de vertical strings. Vertical strings werken hetzelfde als verticale lamellen. Je kunt ze gemakkelijk geheel open, half open of geheel dichtschuiven. Je kunt met vertical strings op maat alle kanten op, het effect is zeer speels en het blijft toch altijd stijlvol. Het is een moderne en eigentijdse oplossing voor zonwering, dus geen oubollige vitrage meer. Je kunt jarenlang genieten van onbezorgd gebruikscomfort. Topdeal Raamdecoratie levert je goedkope vertical strings van A-kwaliteit.

Vertical strings kunnen tevens dienst doen als alternatieve en moderne hor. Bijvoorbeeld bij openslaande tuindeuren en schuifpuien houden de lange draden bijna alle insecten buiten de deur.

Vertical strings zijn ook wel bekend als draadgordijn of draadjesgordijn. Met deze lamelgordijnen kun je zoveel kleur, sfeer creeérn als je zelf wil. Ook is het draadgordijn leuk te gebruiken als afscherming van een deur of aparte hoek in je woning. Een draadgordijn is en vele kleuren te bestellen, voor advies nodigen wij je graag uit in onze showroom.

Vertical Strings op maat
Topdeal Raamdecoratie levert uitsluitend maatwerk. De vertical strings op maat die je bij ons besteld worden door ons op bestelde maatvoering geproduceerd. Wij bieden je een zeer brede collectie kleuren.

Vertical Strings op maat gemaakt

De vertical strings worden voor je op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf je vertical strings kunt samenstellen. Wij stellen je keuze als volgt samen: de breedte en hoogte in de millimeter van de vertical strings op maat, de bedieningszijde van de vertical strings op maat en de kleur rail. 

Hulp bij uw keuze vertical strings op maat

Om de juiste keuze te kunnen maken kan het handig zijn om eerst een kleurstaal aan te vragen van de door jou gewenste vertical string bij Topdeal Raamdecoratie. Hiermee weet je zeker dat je de juiste kleurkeuze maakt. Vraag nu gemakkelijk gratis je kleurstaal aan. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag nog dezelfde dag verstuurd wordt. Ook kun je gebruik maken van ons advies team of een bezoek brengen aan onze showroom te Uden. Bestel nu uw houten Jaloezie of vraag uw gewenste kleurstaal aan.

Uitvoering

De vertical strings zijn uitvoerbaar in 89mm en 250mm lamellen.

Bediening
Standaard worden de vertical strings geleverd met koord en kettingbediening. Optioneel is elektrische bediening mogelijk.

Systeemkleuren
De systemen zijn leverbaar in de kleuren wit of aluminium kleur.

Toepassing
Of je nu behoefte hebt aan lichtinval of juist privacy, de vertical strings beantwoordt aan jouw behoeften. Bovendien zijn vertical strings bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar, bijvoorbeeld bij trapezium, boog of toog ramen.

Klik hier voor vertical strings op maat, WIJ HELPEN JE GRAAG.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact