• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Aluminium JaloezieŽn


afbeelding
afbeelding

Alu Jaloezie 16mm       Alu Jaloezie 25mm    Alu Jaloezie 35mm     Alu Jaloezie 50mm     Alu Jaloezie 70mm

Aluminium jaloezieen

Aluminium jaloezieen kopen? Bestel bij Topdeal Raamdecoratie snel en eenvoudig uw voordelige aluminium jaloezieen online. Voer uw maten in, kies uw kleur en bereken direct online uw prijs voor uw jaloezieen. Bestel vandaag nog en ontvang uw aluminium jaloezieen binnen 2 weken in huis. Aluminium jaloezieen van Topdeal Raamdecoratie zijn van de beste kwaliteit met 2 jaar fabrieksgarantie.

Aluminium jaloezieën, gratis advies!

Onze collectie aluminium jaloezieën is eigentijds en omvat een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De 70mm lamelbreedte is een unieke lamelbreedte, deze geeft een erg robuuste uitstraling en creëert het shutter effect. Voor ieder interieur en elke sfeer zijn er de bijpassende aluminium jaloezieën. Topdeal Raamdecoratie levert u goedkope aluminium jaloezieën van A-kwaliteit.

Uitvoering

Er zijn naast de standaard uitvoeringen, verschillende modellen leverbaar zoals retro, duolux, privacy en trapezium modellen. De aluminium jaloezieën zijn leverbaar in aluminium jaloezie 16mm, aluminium jaloezie 25mm, aluminium jaloezie 35mm, aluminium jaloezie 50mm en aluminium jaloezie 70mm. Optioneel kunnen de aluminium jaloezie 50 en aluminium jaloezie 70mm worden uitgevoerd met meer dan 30 kleuren ladderband.

Indien u hulp of advies nodig heeft, neem dan contact met ons op, voor telefonisch advies, een bezoek bij u thuis of in onze showroom. Topdeal Raamdecoratie helpt u graag!

Bediening

De aluminium jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoord en/of tuimelstang. De aluminium jaloezieën kunnen ook met mono of elektrische bediening worden uitgevoerd. Bij elektrische bediening is het echter niet mogelijk voor ladderband te kiezen, elektrische bediening wordt uitgevoerd met ladderkoord.

Systemen

Naast de standaard boven en onderlijst, kunnen de 50 en 70mm jaloezieën uitgevoerd worden met houten onderlijst in combinatie met houten sierkoof of retro systeem.

Toepassing

Horizontale jaloezieën kunnen naast normale raamsituaties worden toegepast voor trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor badkamers.

Klik hier voor aluminium jaloezieën.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact