• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Houten Jaloezie op maat


Stoffen Jaloezie op maat, maatwerk Jaloezie
Topdeal Raamdecoratie levert uitsluitend maatwerk. De stoffen Jaloezie die je bij ons besteld worden door ons op bestelde maatvoering geproduceerd. Wij bieden je diverse kleuren en je kunt kiezen uit diverse modellen stoffen Jaloezie. Wij leveren stoffen Jaloezie gemaakt van Bass Wood, Exotic Wood en Bamboo Wood. Het verschil tussen de lamellen van deze houten Jaloezie op maat zit 'm in de gladde structuur van Bass Wood en de houtnerf van Exotic Wood en Bamboo Wood.

Houten Jaloezie op maat gemaakt

De houten Jaloezie worden voor je op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf de houten Jaloezie kunt samenstellen. Wij stellen je keuze als volgt samen: Voer de breedte en hoogte in millimeter van de houten Jaloezie op maat, de bedieningszijde van de houten Jaloezie op maat, ladderkoord of ladderband, de afwerk koof van de bovenbak, zijgeleiding voor ramen of deuren.

Hulp bij je keuze houten Jaloezie

Om de juiste keuze te kunnen maken kan het handig zijn om eerst een kleurstaal aan te vragen van je gewenste houten Jaloezie bij Topdeal Raamdecoratie. Hiermee weet je zeker dat je de juiste kleurkeuze maakt. Vraag nu gemakkelijk gratis je kleurstaal aan. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag nog dezelfde dag verstuurd wordt. Ook kun je gebruik maken van ons team adviseurs of een bezoek brengen aan onze showroom te Uden. Bestel nu je houten Jaloezie of vraag je gewenste kleurstaal aan.

Houten Jaloezie met ladderkoord of ladderband

Je hebt de keuze voor uw houten Jaloezie voor ladderkoord of ladderband. Ladderkoord wordt altijd in dezelfde kleur als de lamel uitgeleverd (koordstof en houten lamel kunnen iets verschillen in verband met verschil in materiaal), de kleur en breedte ladderband kunt je zelf kiezen. De ladderbanden kunnen in de breedte 25 mm en 38 mm gekozen worden.

Bereken hier uw prijs voor houten Jaloezie op maat

 

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact