• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Houten jaloezieŽn op maat


Houten jaloezieën op maat
Topdeal Raamdecoratie levert uitsluitend maatwerk. De houten jaloezieën die je bij ons besteld worden door ons op bestelde maatvoering geproduceerd. Wij bieden je diverse kleuren en je kunt kiezen uit diverse modellen. Wij leveren houten jaloezieën gemaakt van Bass Wood, Exotic Wood en Bamboo Wood. Het verschil tussen de lamellen van deze houten jaloezieën zit 'm in de gladde structuur van Bass Wood en de houtnerf van Exotic Wood en Bamboo Wood.

Houten jaloezieën op maat gemaakt

De houten jaloezieën worden voor je op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf je houten jaloezie kunt samenstellen. Wij stellen je keuze als volgt samen: Je voert de breedte en hoogte in in millimeter van de houten jaloezieën, de bedieningszijde van de houten jaloezie, ladderkoord of ladderband, de afwerk koof van de bovenbak, zijgeleiding voor ramen of deuren.

Hulp bij je keuze houten jaloezieën

Om de juiste keuze te kunnen maken kan het handig zijn om eerst een kleurstaal aan te vragen van je houten jaloezie bij Topdeal Raamdecoratie. Hiermee weet je zeker dat je de juiste kleurkeuze maakt. Vraag nu gemakkelijk gratis je kleurstaal aan. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag nog dezelfde dag verstuurd wordt. Ook kun je gebruik maken van ons advies team of een bezoek brengen aan onze showroom te Uden. Bestel nu je houten jaloezieën of vraag je gewenste kleurstaal aan.

Houten jaloezieën met ladderkoord of ladderband

Je hebt de keuze om je houten jaloezie ladderkoord of ladderband te geven. Ladderkoord wordt altijd in dezelfde kleur als de lamel uitgeleverd (koordstof en houten lamel kunnen iets verschillen in verband met verschil in materiaal), de kleur en breedte ladderband kun je zelf kiezen. De ladderbanden kunnen in de breedte 25 mm en 38 mm gekozen worden.

Bereken hier je prijs voor houten jaloezieën op maat

 

 

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact