• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

jaloezie


afbeelding
afbeelding

  Alu Jaloezie 16mm    Alu Jaloezie 25mm     Alu Jaloezie 35mm     Alu Jaloezie 50mm     Alu Jaloezie 70mm

Onze collectie Jaloezie is eigentijds en omvat een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De 70mm lamelbreedte is een unieke lamelbreedte, deze geeft een erg robuuste uitstraling en creëert het shutter effect. Voor ieder interieur en elke sfeer zijn er de bijpassende aluminium Jaloezie. Topdeal Raamdecoratie levert u goedkope Jaloezie van A-kwaliteit.

Uitvoering
Er zijn naast de standaard uitvoeringen, verschillende modellen leverbaar zoals het retrosysteem, en je kunt kiezen uit ladderkoord of diverse kleuren ladderband in de breedte 25 mm of 38 mm. De aluminium Jaloezie zijn leverbaar in 16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm. Optioneel kunnen de 50 en 70mm aluminium Jaloezie worden uitgevoerd met meer dan 30 kleuren ladderband.
Indien je hulp of advies nodig hebt, neem dan contact met ons op, voor telefonisch advies, een bezoek bij je thuis of in onze showroom in Uden.

Bediening
De aluminium Jaloezie worden uitgevoerd met bedieningskoord en/of tuimelstang. De aluminium Jaloezie kunnen ook met mono of elektrische bediening worden uitgevoerd. Bij elektrische bediening is het echter niet mogelijk voor ladderband te kiezen, elektrische bediening wordt uitgevoerd met ladderkoord.

Systemen
Naast de standaard boven en onderlijst, kunnen de 50 en 70mm Jaloezie uitgevoerd worden met houten onderlijst in combinatie met houten sierkoof of retro systeem.

Toepassing
Horizontale Jaloezie kunnen naast normale raamsituaties worden toegepast voor trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor badkamers.

Klik hier voor aluminium Jaloezie.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact