• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Plisse op maat


afbeelding
afbeelding

 Plissé op maat standaard          Plissé op maat vrijhangend            Honingraat plisse op maat standaard         Honingraat plisse op maat vrijhangend

Plisse op maat
Topdeal Raamdecoratie  levert  uitsluitend maatwerk. De plisses die je bij ons besteld  worden  door ons op bestelde maatvoering geproduceerd. Wij bieden je  diverse  kleuren en je kunt kiezen uit diverse modellen en systeemkleuren.

Plisse op maat gemaakt
De    plisses worden voor je op maat gemaakt. Dit betekent dat je   zelf de plisse kunt samenstellen. Wij stellen je keuze als volgt   samen: je kiest het gewenst systeem, je voert de breedte en hoogte in, in  millimeter van de plisse,   de kleur van het stof, de kleur van het systeem, de  bedieningszijde  van de plisse, de bevestiging, zijgeleiding voor op ramen of deuren en  of de plisses naast elkaar hangen.

Hulp bij het maken van je keuze plisse
Om   de juiste keuze te kunnen maken kan het handig zijn om eerst een   kleurstaal aan te vragen van je plisse bij Topdeal   Raamdecoratie. Hiermee weet je zeker dat je de juiste kleurkeuze maakt.   Vraag nu gemakkelijk gratis je kleurstaal aan. Wij zorgen ervoor dat je   aanvraag nog dezelfde dag verstuurd wordt. Ook kun je gebruik maken van   ons team met adviseurs of een bezoek brengen aan onze showroom te Uden. Bestel nu je plisse gordijn of vraag je gewenste kleurstaal aan.

Plisse op maat, plisse gordijnen op maat

De  collectie omvat een breed scala aan doekkwaliteiten. Een breed kleuren  pallet, van transprarant tot verduisterend, van gemetalliseerd tot  perlex achterzijde voor een hogere reflecterende waarde. Topdeal  Raamdecoratie levert je goedkope plissé gordijnen & Honingraat plisse gordijnen van A-kwaliteit.

Uitvoering
De  plissé op maat zijn in meer dan 40 modellen leverbaar. Ook de  populaire top down en dag & nacht plissé op maat model is  leverbaar. In onze webshop kun je zelf de meest gangbare modellen bestellen. Indien je hulp of advies nodig hebt, neem dan contact met ons op voor telefonisch advies, een bezoek bij je thuis of in onze showroom.

Bediening
Je hebt bij de plissé op maat de keuze uit koord, ketting, handgreep en  elektrische bediening. De elektrische bediening kan met een vaste  schakelaar en met afstandbediening.

Systeem kleuren
De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit of technisch zilver uitgevoerd.

Toepassing
De plissé op maat zijn producten welke bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar zijn. Ook geschikt voor badkamers.

Honingraat plisse op maat
De  Honingraat plisse op maat collectie omvat een breed scala aan doekkwaliteiten.  Van transprarant tot verduisterend. Door de honinggraadstructuur heeft  de Honingraat plisse op maat een hogere isolatiewaarde.

Uitvoering
De  Honingraat plisse op maat zijn in meer dan 40 modellen leverbaar. Ook de  populaire top down en dag & nacht Honingraat plisse op maat model is leverbaar. In onze  webshop kun je zelf de meest gangbare modellen bestellen. Indien je  hulp of advies nodig hebt, neem dan contact met ons op voor telefonisch advies, een bezoek bij je thuis of in onze showroom.

Bediening
Je hebt bij de plissé gordijnen de keuze uit koord, ketting, handgreep en electrische bediening.

Systeem kleuren
De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit of technisch zilver uitgevoerd.

Toepassing
De Honingraat plisse Zonwering op maat zijn producten welke bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar zijn. Ook geschikt voor badkamers.

Klik hier voor plissé op maat en hier Honingraat plisse op maat.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact