• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Shutters


Levertijd

Vanaf het moment dat wij uw aanbetaling ontvangen hebben, hanteren wij een levertijd van 10 tot 14 weken, omdat de shutters buiten Europa geheel op maat voor u worden gemaakt.

FSC gecertificeerd

Topdealplaza houdt zeker rekening met het milieu door voor de vervaardiging van shutters hout te gebruiken dat FSC gecertificeerd is zo ook onze houten jaloezieen. Het verpakkingsmateriaal waarmee de shutters verpakt worden om beschadigingen tijdens transport tegen te gaan is bovendien recyclebaar.

Kosten inmeet en adviesgesprek op locatie

Een inmeet- en adviesgesprek op locatie in Nederland, delen van België en Duitsland is voor consumenten kosteloos en vrijblijvend (tot 250 km afstand (enkel) tot ’s-Hertogenbosch). Wanneer de afstand tot ’s Hertogenbosch meer dan 250 km (enkel) bedraagt worden eventuele voorrijkosten in overleg bepaald. Voor een bezoek aan de Waddeneilanden vragen we om de kosten van de overtocht aan onze adviseur te voldoen.

Garantie

TopdealPlaza geeft 3 jaar garantie op fabricage- en montagefouten. Onze shutters zijn van hoogwaardige kwaliteit, desondanks kan er door het gebruik van de shutters na verloop van tijd onderhoud gewenst zijn. Te denken valt ondermeer aan het opnieuw afstellen van een bedieningssysteem, het vervangen van een veerstiftje in een lamel, etc. We vinden een goede aftersales belangrijk en bieden u dan ook graag de nodige ondersteuning zodat u zelf het gewenste onderhoud kunt plegen. U kunt echter ook gebruik maken van onze montagedienst tegen een geringe vergoeding.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact