• Geen verzendkosten
  • Levertijd binnen 2 weken
  • 100% maatwerk

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Stoffen JaloezieŽn


afbeelding

                                       Stoffen jaloezie 50mm

De collectie Stoffen Jaloezieën is afgestemd op de laatste interieurtrends. De stoffen jaloezie collectie omvat zo'n 25 kleuren. Van klassiek wit tot klassiek zwart, maar ook zachte kleursoorten. Topdeal Raamdecoratie levert u goedkope stoffen jaloezieën van A-kwaliteit. Haal warmte in huis met stoffen jaloezieën.

Uitvoering
De stoffen jaloezieën zijn leverbaar in de lamelbreedte 50 mm.
Indien u hulp of advies nodig heeft, neem dan contact met ons op, voor telefonisch advies, een bezoek bij u thuis of in onze showroom.

Eigenschap
De lamellen van de stoffen jaloezieën worden voorzien van aluminium baleinen, zodat de lamellen verstevigd worden en recht blijven hangen. De aluminium baleinen zitten volledig in het stof verwerkt, waardoor deze niet zichtbaar zijn. Een kenmerk van stof in combinatie met aluminium is dat het aluminium iets kan trekken aan het stof, waardoor de lamellen uit de uiteinden minimaal kunnen gaan springen of hangen. Dit is altijd maar een klein percentage van de breedte van de lamel.

Bediening
De stoffen jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoorden. De stoffen jaloezieën kunnen ook met elektrische bediening worden uitgevoerd. Bij elektrische bediening is het echter niet mogelijk voor ladderband te kiezen, elektrische bediening wordt uitgevoerd met ladderkoord.

Accessoires
De stoffen jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoorden. Optioneel leverbaar met verschillende kleuren ladderband. Ook in contrasterende kleur leverbaar dat perfect aansluit op uw interieur.

Systemen
De stoffen jaloezieën worden geleverd met een aluminium bovenprofiel. Optioneel zijn de jaloezieën leverbaar met een retro systeem. Dit authentieke mechaniek, dat verbonden wordt door twee houten bovenprofielen is leverbaar in de kleur bronze of aluminium.

Toepassing
Stoffen jaloezieën geven uw interieur een warme luxe uitstraling. Het is toepasbaar voor rechte ramen in moderne en klassieke interieurs.

Klik hier voor Stoffen Jaloezieën.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis raamdecoratie stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact